• Kontaktoni

  Nr. Kontakti: 044 80 3999
  Orari i Hapjes: 08:00 – 17:00
  E-mail: info@onsolutions.al

 • Vendnodhja

  Rr. Reshit Çollaku, Pallati “Shallvareve”, Kati 5 dhe 6, Tiranë

 • Keni pyetje?

  Keni nevojë për një ekspert rreth programeve të besnikërisë dhe eksperincës së klientit. Lini të dhënat tuaja më poshtë.

  Ju gjithashtu mund të na dërgoni email në info@onsolutions.al