Përmbushja e Nevojave të Klientëve

Çdo ndërveprim është një përvojë klienti që mund të nxisë një mundësi për rritje. Zgjidhjet tona përfshijnë të gjitha fazat e procesit të shitjes, nga identifikimi i klientëve të mundshëm deri te veprimet pas shitjes, krijimi i përvojave të jashtëzakonshme të klientit.
Tërheqja e klientëve të rinj & mbajtja e tyre si  klientë besnikë të markës – Zgjidhjet tona rrisin besnikërinë e klientit dhe krijojnë një angazhim më të thellë të tij, duke rritur të ardhurat dhe zvogëluar kostot e tërheqjes së klientëve të rinj.

Si programi më i madh i Besnikërisë në rang kombëtar, vizioni ynë është të zgjerohemi me më shumë partnerë strategjikë duke përmbushur kështu nevojat e klientëve tanë. Gjithashtu, përmes partnereve affiliate, ne u ofrojmë mundësinë anëtarëve tanë të zgjedhin lirisht se ku do të shpenzojnë pikët e tyre, duke rritur si rrjedhojë kënaqësinë dhe ndërgjegjësimin e tyre për markën.

  0+

  anëtar Happy

  0+

  Partnerë

  0%

  Ruajtja e klientëve besnikë

  0ditë

  Në Shërbim të Klientit

  0qyetete

  Shtrirje në Shqipëri
  Industrive të Cilave u Shërbejmë

  NE PUNOJMË ME PARTNERËT MË TË RËNDËSISHËM NË ÇDO INDUSTRI


  Ekspertiza jonë në Programet e Besnikërisë, Analizës së të dhënave dhe Eksperiencës së Klientit lejon biznesin tuaj, të përqëndrohet vetëm në operacionet kryesore për të rritur të ardhurat dhe për të ulur kostot. Pavarësisht industrisë ku operoni On Solutions ka njerëzit, shërbimet, sistemet dhe proceset e duhura për kompaninë tuaj.

  spar
  jumbo
  neptun
  fga
  Tirana-Bank_logo
  PSE ON SOLUTIONS

  ARSYE PËR TË BASHKËPUNUAR ME ON SOLUTIONS

  • verify-user-2882_34a423f4-f6f9-442b-a332-d9866d0f7ce8

   Njerëzit

   Ne kemi përvojën maksimale në fushat ku operojmë duke trajnuar, zhvilluar dhe rritur vazhdimisht njohuritë e ekipit tonë.

  • refresh-database-1856_a6704a77-603a-45b0-925d-41498e0fb1aa

   Databaza e fuqishme

   Me mbi 500.000 anëtarë dhe me njohje të thellë të sjelljes së tyre konsumatore kemi padiskutim një nga databazat më të fuqishme në vend.

  • handshake-2819_4c48473b-74a8-4575-890d-e1824695a74c

   Integritet

   Një nga shtyllat më të rëndësishme për On Solutions është mënyra e operimit dhe bashkëpunimit me të gjithë Partnerët tanë.

  • coins-2452_3800c0d7-bb74-4470-909a-e107b62b50e6

   Infrastrukturë

   Çdo vit On Solutions investon në zhvillimin e sistemeve dhe programeve të veta për të qëndruar gjithmonë koherente.

  • shield-security-1924_d22d28fe-2b2d-4e66-a270-a922a6e44832

   Proçese

   Duke marrë në konsideratë Industritë e ndryshme ku ofrojmë shërbim kemi zhvilluar proçese efiçente për t’iu garantuar sukses.

  • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

   Eksperiencë

   Bashkëpunimi me kompanitë më të rëndësishme në vend dhe standartet e larta që ata kërkojnë na kanë ndihmuar për të qënë ekspert në shërbimet që ofrojmë.

  Besoni Profesionistëve

  Si funksionon

  Zgjidhje të Personalizuara

  Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë ose plotësoni formularin e mëposhtëm. Një përfaqësues do t’ju kontaktojë së shpejti.

  • Bisedoni me ne

   Na ndihmoni të gjejmë zgjidhjet që i përshtaten më mirë biznesit tuaj.

  • Zgjidhni shërbimin tuaj

   Le të gjejmë së bashku shërbimet që ndihmojnë biznesin tuaj për të ruajtur klientët ekzistues, rritur shpenzimin mesatar dhe ofruar cilësi të lartë në marrëdhënie me klientin. Një përfaqësues do ju kontaktojë së shpejti.

  • Filloni Përvojën Tuaj