NE JEMI ON SOLUTIONS

INTEGRITET PROFESIONALIZËM INOVACION BESIM BESNIKËRI SUPORT MENAXHIM EKSPERIENCË PËRGJEGJËSI

Integriteti, Profesionalizmi, Inovacioni dhe Besimi përcaktojnë identitetin tonë.

On Solutions zgjidh 3 probleme kryesore për biznesin

Ne e kemi ditur gjithmonë se për bizneset e mëdha dhe të vogla, besnikëria, gjenerimi i klientëve të rinj dhe eksperienca e klientit mund të jenë sfidë e vërtetë për t’u menaxhuar. Fokusi tek klienti përfshin aspekte të kostove që kërkojnë staf të brendshëm shtesë dhe të përditësuar me trajnimet, certifikatat dhe tendencat aktuale. Prandaj ne në On Solutions kemi zhvilluar teknologjinë e fundit me staf të dedikuar për të menaxhuar këto aspekte të biznesit tuaj.

 • Besnikërinë e klientit

  Kompania jonë menaxhon programin e Besnikerisë Happy me partnerë bizneset më të mëdha në Shqipëri, si: Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania dhe Tirana Bank. Nëpërmjet platformës së fuqishme arrijmë të dallojmë nevojat e klientëve dhe ti kthejmë në klientë besnikë. Ruajtja e klientëve besnikë (Retention Rate 2022) – 81.3%

 • Gjenerimi i klientëve të rinj

  On Solutions zotëron një databazë te fuqishme prej më shumë se 500.000 anëtarë. Nëpërmjet platformës sonë dhe analizës së thellë të databazës arrijmë të identifikojmë klientët potencial për biznesin tuaj. Më pas, duke analizuar sjelljen konsumatore, bëhet i mundur komunikimi i produktit/shërbimit tuaj në audiencën e përzgjedhur.

 • Eksperienca e klientit

  Eksperienca pozitive e klientëve varet nga vlerësimet e klientëve. Ne mund t’ju ndihmojmë të merrni informacionin që ju nevojitet, kur ju nevojitet, me një ekip sipas kërkesës që ofron studime të shpejta, të vlefshme dhe të targetuara. Disa nga mekanizmat që përdorim janë: NPS (Net Promoter Score), CSI (Customer Satifaction Index), Surveys, Mystery Shopper etc.

Shërbime dhe zgjidhje të ndërtuara posaçërisht për biznesin tuaj

Kujt i Shërbejmë

Fokusi te klientët

Ekspertiza jonë në programet e besnikërisë dhe eksperiencën e klientit, ndihmon biznesin tuaj të njoh klientët, ti analizojë dhe të komunikojë në mënyrë direkte me ta. Pavarësisht nga biznesi, On Solutions ju ofron zgjidhje në përputhje me industrinë.

SI FUNKSIONON

Zgjidhje të personalizuara

Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë ose plotësoni formularin e mëposhtëm. Një përfaqësues do t’ju kontaktojë së shpejti.

 • Bisedoni me ne

  Na ndihmoni të gjejmë zgjidhjet që i përshtaten më mirë biznesit tuaj.

 • Zgjidhni shërbimin tuaj

  Le të gjejmë së bashku shërbimet që ndihmojnë biznesin tuaj për të ruajtur klientët ekzistues, rritur shpenzimin mesatar dhe ofruar cilësi të lartë në marrëdhënie me klientin. Një përfaqësues do ju kontaktojë së shpejti.

 • Filloni përvojën tuaj