Eksperiencë Klienti

Ne ndihmojmë kompanitë në maksimizimin e vlerës së biznesit dhe tejkalimin e qëllimeve të tyre të. Një paketë e plotë shërbimesh 360 ° do të sigurojë të gjitha nevojat e biznesit tuaj, duke përfshirë nje qasje shumëgjuhëshe, të mbështetur nga kanalet Omni dhe duke përfituar nga përvoja jonë shumëvjecare me klientë te industrive të ndryshme.. Ne i ndihmojmë bizneset të kenë sukses në këtë fushë duke ndërtuar marrëdhënie të forta në çdo pikë të udhëtimit të klientëve të tyre.

Ne krijojmë Zgjidhje të Kujdesit për Klientin, duke kombinuar teknologjitë më të avancuara, me përsosmërinë operacionale, proceset, inovacionet, analizat e klientëve dhe ekipet e ekspertëve shumë të angazhuar dhe të pasionuar. Ne ndërtojmë dhe strukturojmë shërbimet që korrespondojnë saktësisht me nevojat e klientëve tanë dhe nevojat e klientëve të tyre. Back Office / Menaxhimi i ankesave

  0+

  anëtar Happy

  0+

  Partnerë

  0%

  Ruajtja e klientëve besnikë

  0ditë

  Në Shërbim të Klientit

  0qytete

  Shtrirje në Shqipëri
  Industrive të Cilave u Shërbejmë

  NE PUNOJMË ME PARTNERËT MË TË RËNDËSISHËM NË ÇDO INDUSTRI


  Ekspertiza jonë në Programet e Besnikërisë, Analizës së të dhënave dhe Eksperiencës së Klientit lejon biznesin tuaj, të përqëndrohet vetëm në operacionet kryesore për të rritur të ardhurat dhe për të ulur kostot. Pavarësisht industrisë ku operoni On Solutions ka njerëzit, shërbimet, sistemet dhe proceset e duhura për kompaninë tuaj.

  6
  jumbo
  4
  fga
  PSE ON SOLUTIONS

  ARSYE PËR TË BASHKPUNUAR ME ON SOLUTIONS

  • verify-user-2882_34a423f4-f6f9-442b-a332-d9866d0f7ce8

   Njerëzit

   Ne kemi përvojën maksimale në fushat ku operojmë duke trajnuar, zhvilluar dhe rritur vazhdimisht njohuritë e ekipit tonë.

  • refresh-database-1856_a6704a77-603a-45b0-925d-41498e0fb1aa

   Databaza e fuqishme

   Me mbi 500.000 anëtarë dhe me njohje të thellë të sjelljes së tyre konsumatore kemi padiskutim një nga databazat më të fuqishme në vend.

  • handshake-2819_4c48473b-74a8-4575-890d-e1824695a74c

   Integritet

   Një nga shtyllat më të rëndësishme për On Solutions është mënyra e operimit dhe bashkëpunimit me të gjithë Partnerët tanë.

  • coins-2452_3800c0d7-bb74-4470-909a-e107b62b50e6

   Infrastrukturë

   Çdo vit On Solutions investon në zhvillimin e sistemeve dhe programeve të veta për të qëndruar gjithmonë koherente.

  • shield-security-1924_d22d28fe-2b2d-4e66-a270-a922a6e44832

   Proçese

   Duke marrë në konsideratë Industritë e ndryshme ku ofrojmë shërbim kemi zhvilluar proçese efiçente për t’iu garantuar sukses.

  • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

   Eksperiencë

   Bashkëpunimi me kompanitë më të rëndësishme në vend dhe standartet e larta që ata kërkojnë na kanë ndihmuar për të qënë ekspert në shërbimet që ofrojmë.

  Besoni Profesionistëve

  Si funksionon

  Zgjidhje të Personalizuara

  Ju lutemi kontaktoni ekipin tonë ose plotësoni formularin e mëposhtëm. Një përfaqësues do t’ju kontaktojë së shpejti.

  • Bisedoni me ne

   Na ndihmoni të gjejmë zgjidhjet që i përshtaten më mirë biznesit tuaj.

  • Zgjidhni shërbimin tuaj

   Le të gjejmë së bashku shërbimet që ndihmojnë biznesin tuaj për të ruajtur klientët ekzistues, rritur shpenzimin mesatar dhe ofruar cilësi të lartë në marrëdhënie me klientin. Një përfaqësues do ju kontaktojë së shpejti.

  • Filloni përvojën tuaj