BURIMI JUAJ I BESUESHËM NË SHËRBIMET MARRËDHËNIEVE ME KLIENTIN

0K +

Me mbi +500,000 anëtarë besnikë

0+

Partnerë me biznese të mëdha dhe të vogla që na kanë besuar

+0%

Ruajtja e klientëve besnikë për vitin 2021-2022 ishte 81.3%

On Solutions është një nga kompanitë më të reja të Grupit BALFIN, e lançuar në vitin 2020, e cila ofron shërbime të programeve të besnikërisë, kërkimit të tregut  dhe të kujdesit ndaj klientit,

Ne jemi në një mision për të tejkaluar pritshmëritë tuaja dhe për të krijuar një marrëdhënie afatgjatë, reciprokisht të dobishme me ju.

HISTORIA JONË

HISTORIA E ZHVILLIMIT TË ON SOLUTIONS

2020 - E në vijim

On Solutions menaxhon programin më të madh të besnikërisë në Shqipëri, Happy, me pothuajse +500.000 anëtarë që shpërblehen çdo vit.
Happy Program është e vetmja skemë multi-brand në Shqipëri me pjesëmarrjen e kompanive lider në Shqipëri si: Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania, Tirana Bank dhe të tjera për t’u bashkuar së shpejti.
Kompania ka ekspertizë në shërbimet e Kujdesit ndaj Klientit, duke ofruar një përvojë të nivelit të lartë ndaj klientëve në baza ditore.
On Solutions është gjithashtu përgjegjëse për të kryer kërkime, sondazhe dhe për të matur kënaqësinë e klientit. Në OnSolutions, ne kemi klientin në qendër të çdo vendimi, duke synuar optimizimin e vazhdueshëm të përvojave të klientit.

Vlerat Tona

BESNIKËRI INOVACION INTEGRITET EKSPERIENCË

Duke jetuar në një epoke digjitalizimi, në një bote e cila po ndryshon shumë shpejt On Solutions lindi si një nevojë për ta vendosur klientin në qendër të vëmendjes, duke përjetuar eksperiencen më të mirë të shërbimit.
click
Fuqia Jonë

SHËRBIMI CILËSOR FILLON ME NJË EKIP CILËSOR

Në On Solutions, ne kemi klientin në qendër të çdo vendimi, duke synuar optimizimin e vazhdueshëm të përvojave të klientit.

Pse On Solutions

ARSYE PËR TË BASHKËPUNUAR ME ON SOLUTIONS

 • verify-user-2882_34a423f4-f6f9-442b-a332-d9866d0f7ce8

  Njerëzit

  Ne kemi përvojën maksimale në fushat ku operojmë duke trajnuar, zhvilluar dhe rritur vazhdimisht njohuritë e ekipit tonë.

 • refresh-database-1856_a6704a77-603a-45b0-925d-41498e0fb1aa

  Databaza e fuqishme

  Me mbi 500.000 anëtarë dhe me njohje të thellë të sjelljes së tyre konsumatore kemi padiskutim një nga databazat më të fuqishme në vend.

 • handshake-2819_4c48473b-74a8-4575-890d-e1824695a74c

  Integritet

  Një nga shtyllat më të rëndësishme për On Solutions është mënyra e operimit dhe bashkëpunimit me të gjithë Partnerët tanë.

 • coins-2452_3800c0d7-bb74-4470-909a-e107b62b50e6

  Infrastrukturë

  Çdo vit On Solutions investon në zhvillimin e sistemeve dhe programeve të veta për të qëndruar gjithmonë koherente.

 • shield-security-1924_d22d28fe-2b2d-4e66-a270-a922a6e44832

  Proçese

  Duke marrë në konsideratë industritë e ndryshme ku ofrojmë shërbim, kemi zhvilluar proçese efiçente për t’iu garantuar sukses.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Eksperiencë

  Bashkëpunimi me kompanitë më të rëndësishme në vend dhe standartet e larta që ata kërkojnë, na kanë ndihmuar për të qënë ekspert në shërbimet që ofrojmë.