Blog

Uncategorized

On Solutions menaxhon programin më të madh të besnikërisë në Shqipëri, Happy, me pothuajse +500.000 anëtarë që shpërblehen çdo vit.

Happy Program është e vetmja skemë multi-brand në Shqipëri me pjesëmarrjen e kompanive me të mëdha të shitjes me pakicë Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania, Digicom dhe të tjera për t’u bashkuar së shpejti. Kompania ka ekspertizë në shërbimet e Kujdesit ndaj Klientit, duke ofruar një përvojë të nivelit të lartë ndaj klientëve në baza ditore. On Solutions është gjithashtu përgjegjëse për të kryer kërkime, sondazhe dhe për të matur kënaqësinë e klientit.Në OnSolutions, ne kemi klientin në qendër të çdo vendimi, duke synuar optimizimin e vazhdueshëm të përvojave të klientit.