Uncategorized

WhatsApp-Image-2024-03-08-at-11.54.14-AM
Uncategorized

Happy dhe Foodini partneriteti i ri që e çon në një nivel tjetër eksperiencën eblerjes për klientët Happy

Programi më i madh besnikërisë në vend- Happy dhe kompania për shërbimin e shpërndarjes Foodini,kanë njoftuar një partneritet të ri që synon të çojë në një nivel tjetër eksperiencën e blerjeve përklientët e tyr...

308-name05821-chim-eye
Uncategorized

On Solutions menaxhon programin më të madh të besnikërisë në Shqipëri, Happy, me pothuajse +500.000 anëtarë që shpërblehen çdo vit.

Happy Program është e vetmja skemë multi-brand në Shqipëri me pjesëmarrjen e kompanive me të mëdha të shitjes me pakicë Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania, Digicom dhe të tjera për t’u bashkuar së...