Archive for author: admin

308-name05821-chim-eye
Uncategorized

On Solutions menaxhon programin më të madh të besnikërisë në Shqipëri, Happy, me pothuajse +500.000 anëtarë që shpërblehen çdo vit.

Happy Program është e vetmja skemë multi-brand në Shqipëri me pjesëmarrjen e kompanive me të mëdha të shitjes me pakicë Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania, Digicom dhe të tjera për t’u bashkuar së...

happyPhoto
News & Events

Happy si një partner ideal biznesi, më shumë se 480 mijë anëtarë dhe 30 partnerë të kënaqur

Në epokën e internetit dhe të rrjeteve sociale, aplikacionet online janë bërë pjesë e pandashme epërditshmërisë sonë.Në Shqipëri, si në çdo vend tjetër të botës, aplikacionet online kanë gjetur shtrirje të...

happy4
News & Events

Shkarko Happy Card dhe përfito ulje ekskluzive në mbi 30 biznese – Geek Room