News & Events

happyPhoto
News & Events

Happy si një partner ideal biznesi, më shumë se 480 mijë anëtarë dhe 30 partnerë të kënaqur

Në epokën e internetit dhe të rrjeteve sociale, aplikacionet online janë bërë pjesë e pandashme epërditshmërisë sonë.Në Shqipëri, si në çdo vend tjetër të botës, aplikacionet online kanë gjetur shtrirje të...

happy4
News & Events

Shkarko Happy Card dhe përfito ulje ekskluzive në mbi 30 biznese – Geek Room