Archive for author: Mario

WhatsApp-Image-2024-03-08-at-11.54.14-AM
Uncategorized

Happy dhe Foodini partneriteti i ri që e çon në një nivel tjetër eksperiencën eblerjes për klientët Happy

Programi më i madh besnikërisë në vend- Happy dhe kompania për shërbimin e shpërndarjes Foodini,kanë njoftuar një partneritet të ri që synon të çojë në një nivel tjetër eksperiencën e blerjeve përklientët e tyr...