“Bukinist.al” është vitrina e madhe virtuale, brenda së cilës ka një gamë të gjerë publikimesh; nga libri artistik, libri shkollor, libri akademik, libri profesional, libri për fëmijë, libri i vjetër, katalogët, albumet, pullat postare dhe kartolinat. Ne bashkojmë prodhuesin e librit me lexuesit, por vijmë me përkushtimin dhe profesionalizmin për të mbajtur të informuar të gjithë miqtë e librit, për të dhënë rekomandimet e duhura dhe për të punuar së bashku për të rritur kulturën e leximit në vend.

Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin: 044508282