Top Optik është themeluar në vitin 2006 si një biznes për një qëllim të caktuar :

T’ju ofrojë klientëve eksperiencën më të mirë në përcaktimin e dioptrisë në problemet e refraksionit për të gjitha moshat, komoditetin dhe eksperiencën më të mirë.

Në Top Optik do të gjeni mbi 50 marka të syzeve të diellit dhe skelete optike me cmimet me konkuruese në treg. Njëkohësisht lider në treg në llojin e përdorimit të lenteve ose xhamave optike, nga markat ESSILOR (Francë) , ITAL LENTI (Itali) dhe RODENSTOCK (Gjermani)

Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin: 0695259446