Preciosa që prej vitit 2005 është në shërbimin e klientëve me brandet më të njohura botërore si : Pierre Lannier, Roamer, Bulova, Tissot, Rodania, Jacques du Manoir, Tommy Hilfiger e shumë marka të tjera si dhe markën çeke prestigjoze të kristaleve shumëngjyreshe Preciosa. E gjeni në Qtu, Toptan, Myslym Shyri, Ring dhe Teg. Preciosa, e Çmuar si koha!

Për më shumë informacion, kontaktoni në numrin: 0683944808.