E themeluar në vitin 2014, Digicom sjell për herë të parë në Shqipëri, një rrjet tërësisht dhe vetëm me Fibër Optike deri në ambjentet tuaja. Digicom ka investuar për një rrjet të qëndrueshëm me teknologjinë e së ardhmes, duke ofruar për klientët cilësinë dhe çmimet më të mira.
Mëso më tepër në: www.digicom.al