Farmacia TEG është farmacia ku do të gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë. Farmacia jonë kujdeset për të gjithë pacientët që të marrin produktet më cilësore me një shërbim të dedikuar sipas nevojave të tyre. Na gjeni tek Qendra tregtare TEG Mëso më tepër në: https://www.instagram.com/farmaciateg/?igshid=NWRhNmQxMjQ%3D