Në Shqipëri, Fresh Line kanë më shumë se 13 vjet që operon për klientët e saj. Në shumë pak kohë u kthye si ndalesa e preferuar e të gjithë të apasionuarve pas kujdesit të vetes dhe së bukurës me përbërës natyral. Fresh Line Albania numëron 7 dyqane në të gjithë Shqipërinë dhe është një prej markave më të preferuara të kozmetikës.

www.freshline.al