Italoptik është optika e parë private në Shqipëri e cila është hapur që në Janar 1994. Tashmë ne kemi 4 pika, ku në çdo pikë tonën mjeku okulist është i pranishëm. Ne ofrojmë shumë brande të njohura dhe kemi ekskluzivitetin e markave si: Lespecs, Karen Walker, Enrico Coveri, Dejavu Eye wear, Nara Tiezzi, etj.