Jumbo, dyqani më i madh i lodrave në Ballkan, është prezent në Shqipëri prej vitit 2011. Jumbo është marka më e dashur për fëmijë, por edhe për të rritur, për shkak të gamës së gjerë me mbi 30.000 produkte, shumëllojshmërisë së tyre, dizajnit unik dhe çmimeve më të mira në treg.
Mëso më tepër në: www.jumbo.a