Lancaster Paris është një markë franceze me artikuj modern të një cilësie të lartë. Themeluar në vitin 1990, kjo markë ofron koleksione të shumëllojshme të çantave për përdita, për evente, të udhëtimit si dhe aksesorë të ndryshëm. Është pasioni i tyre i vërtetë për lëkurën, ai që Lancaster kërkon të transmetojë në krijimet e tyre të shumta.