Nën moton “të bëjmë miq” (making friends), marka spanjolle Mayoral sjell veshje për fëmijë nga 0 deri në 16 vjec. Personaliteti i dallueshëm i kësaj marke përkufizohet nga stili modern, cilësia e lartë e pambukut ekologjik si dhe çmimet e arsyeshme. Duke filluar nga veshjet praktike, e deri tek ato elegante, Mayoral kujdeset të veshë të vegjlit tuaj në cdo rast.