Nën sloganin “Jeto më mirë, shpenzo më pak” prej datës 20 Qershor 2016, SPAR Albania është prezent në Shqipëri duke sjell cilësi dhe risi me një gamë të gjerë prej 40.000 produktesh, të cilat vendosin një standart të ri për tregun e vendit tonë.
Mëso më tepër në: www.spar.al