Neptun, është themeluar në vitin 1993. Ajo është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamë së gjerë të produkteve dhe shërbimeve.
Mëso më tepër në: www.neptun.al.