WhatsApp-Image-2024-03-08-at-11.54.14-AM

Happy dhe Foodini partneriteti i ri që e çon në një nivel tjetër eksperiencën eblerjes për klientët Happy

Programi më i madh besnikërisë në vend- Happy dhe kompania për shërbimin e shpërndarjes Foodini,kanë njoftuar një partneritet të ri që synon të çojë në një nivel tjetër eksperiencën e blerjeve përklientët e tyr...

308-name05821-chim-eye

On Solutions menaxhon programin më të madh të besnikërisë në Shqipëri, Happy, me pothuajse +500.000 anëtarë që shpërblehen çdo vit.

Happy Program është e vetmja skemë multi-brand në Shqipëri me pjesëmarrjen e kompanive me të mëdha të shitjes me pakicë Spar, Neptun, Jumbo, Fashion Group Albania, Digicom dhe të tjera për t’u bashkuar së...

happyPhoto

Happy si një partner ideal biznesi, më shumë se 480 mijë anëtarë dhe 30 partnerë të kënaqur

Në epokën e internetit dhe të rrjeteve sociale, aplikacionet online janë bërë pjesë e pandashme epërditshmërisë sonë.Në Shqipëri, si në çdo vend tjetër të botës, aplikacionet online kanë gjetur shtrirje të...

happy4

Shkarko Happy Card dhe përfito ulje ekskluzive në mbi 30 biznese – Geek Room